Lähiajan toimintaKESÄ 2020

KESÄ 2020

Pvm. Aika Tapahtuma
Su 7.6. klo 10 Messu kirkossa, Matti Oikarinen. Kolehti Ristijärven vähävaraisten vanhusten tukemiseen diakoniatyön kautta
To 11.6. klo 14 Eero Oikarisen 95 v. syntymäpäiväseurat Studia Navetan laulumäellä
Su 14.6. klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa, Matti Oikarinen. Kolehti Lasten ja nuorten yksinäisyyden torjumiseen Nuori kirkko ry:n kautta.
Ti 16.6. klo 17 Kirkkovaltuuston kokous srk-kodilla
Pe 19.6. klo 19 Lauluilta Pappilan rannassa.
La 20.6. klo 10

Juhannuspäivän messu kirkossa, Matti Oikarinen. Kolehti Kirkon ulkomaanavun katastrofirahastolle. Kutsutaksia voi käyttää. Messun jälkeen Tapulikahvit kirkkopuistossa.

Su 21.6. klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa, Matti Oikarinen. Kolehti Tunturikappelien ja tiekirkkotoiminnan tukemiseen Kirkkohallituksen kautta.
Su 28.6. klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa, Matti Oikarinen. Kolehti Sana kuuluu kaikille -kolehti evankelioimistyöhön ja teologiseen koulutukseen mm. Angolassa SLS:n kautta.
    Jumalanpalvelukset välitetään seurakunnan koti-/facebook -sivujen kautta, www.ristijarvenseurakunta.fi kesäkuussa
  klo 14 Herättäjäjuhlien lähtöveisuut kirkkopuistossa (sateen sattuessa kirkossa)
Su 5.7. klo 10 Messu kirkossa. Kolehti Ristijärven nimikkolähetti Virpi Otienon työlle SLEY:n kautta.
Su 12.7. klo 13 huom.aika! Messu kirkossa. Kesäasukkaiden kirkkopyhä. Kolehti Raamattukäännöstyöhön kuuden kieliryhmän parissa Afrikassa ja Aasiassa SEKL:n kautta. Kutsutaksia voi käyttää.
Su 19.7. klo 13 huom. aika! Sanajumalanpalvelus kirkossa. Kolehti Ristijärven nimikkokohteelle: raamattulähetystyö Namibiassa SPS:n kautta
Su 26.7. klo 10 Messu kirkossa. Kolehti köyhyyden ja perusturvattomuuden poistamiseen kehitysmaissa muun muassa toimeentulomahdollisuuksia parantamalla  Kirkon ulkomaan avun kautta.

Ristijärven seurakunta
Urheilutie 42