Seurakunta tiedottaaKIRKKOVALTUUSTON/KIRKKONEUVOSTON JÄSENET 2017-2018

1. Pikkarainen Tapio
  2. Huovinen Auvo

KIRKKONEUVOSTON  JÄSENET  TOIMIKAUDELLA  2017 -2018

JÄSENET                                                                                HENKILÖKOHTAINEN  VARAJÄSEN

Keränen Hanna-Leena ( varapuh.johtaja)                                Oikarinen Tiina

Korhonen Sinikka                                                                  Keränen Paavo

Liljeblad Hannu                                                                     Heikkinen Matti

Möttönen Liisa                                                                       Huovinen Auvo

Pulkkinen Heikki                                                                    Härkönen Osmo

Tervonen Timo                                                                      Romppainen Anneli

VAALILAUTAKUNTA  2015 - 2018                                                                                                               Vaalijärjesstyksen mukaan vaalilautakuntaan kuuluu kirkkoherra ja vähintään neljä muuta jäsentä ja yhtä monta varajäsentä.                                                                                                                                                              Jäsenet: Kirkkoherra, puheenjohtaja.  Mauno Heikkinen, Pirkko Paananen, Kristiina Eskelinen,Hannu Liljeblad.         Varajäsenet:  1. varajäsen Ulla Kemppainen. 2.  varajäsen Martti Romppainen. 3. varajäsen Aune Heikkinen. 4. varajäsen Jouko Sievänen. 5. varajäsen Minna-Liisa Laakso ja 6. varajäsen Liisa Möttönen.