Seurakunta palveleeMuut sivutRistijärven Seurakunta

Ristijärven Seurakunta

TIEDOTE: Koronavirusepidemian vuoksi jumalanpalvelukset pidetään sanajumalanpalveluksina ilman seurakunnan läsnäoloa. Ristijärven seurakunta lähettää videota sunnuntaijumalanpalveluksista ja niitä pääset seuraamaan tästä linkistä. 

Su 31.5.2020 kolehti kirkon paikallisseurakuntien pirisä toimivien tavoittavien jumalanpalvelusyhteisöjen tukemiseksi valmennuksella, mentoroinnilla ja tapahtumilla Hengen uudistus kirkossamme ry:n kautta. Hengen uudistus kirkossamme ry, Otavankatu 1 C 40, 11130 Riihimäki, FI21 2047 1800 1225 24, viite 260206. 

Tiedote: koronavirustilanteen vuoksi säännöllinen viikkotoiminta perutaan toistaiseksi. Jumalanpalvelukset pidetään sanajumalanpalveluksina. Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse keskusteluja varten. Yksityisehtoollinen ja kotikäynnit ovat mahdollisia. Kirkkoherranvirasto palvelee puhelimitse aukioloaikoina. Toivomme, että voimme ilmoittaa paluusta normaaliin arkeen mahdollisimman pian." 

Seurakuntamme kuuluu Suomen luterilaiseen kirkkoon. Ristijärven seurakunta palvelee ihmisiä Jumalan sanalla ja sakramenteilla. Seurakunnan Herra on antanut tehtävän:


g kk1

"Menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heidät Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän pitää."
[Mt 28:18-20]

 

tapuli-ihmisiaPaikallisseurakunnan työnäkyä sävyttää ihmisten - niin nuorison kuin aikuisväen - rohkaiseminen, kutsuminen elämään Jeesukseen turvautuen, yhdessä voimia, toivoa ja iloa etsien. Tärkeää on opetella elämään ihmisenä ja ihmisiksi, jottei kenenkään tarvitse kokea: minulla ei ole ketään, joka auttaisi ja olisi tukena.

Elämän tarkoituksen ja mielen kyseleminen on seurakunnassa merkittävä tehtävä, kun pidetään esillä, tarjolla Elämän Sanaa. Hyvä on muistaa Kristuksen lähetyskäskyn painotus: jokaisella ihmisellä taivaan alla on oikeus kuulla ilosanoma Ristin Vapahtajasta.

Lue lisää: Seurakuntamme historiaa

JUMALANPALVELUSTEN TALLENTEET löydät osoitteesta youtube.com/ristijärven seurakunta